Feesten en partijen

De Pure Keuken biedt een prachtige feestlocatie in Den Bosch /  Vught voor bruiloften, familiefeesten, recepties en meer. Onze feestruimte met kookstudio is sfeervol en informeel ingericht en bied je de mogelijkheid om ruim 150 staande en 100 dinerende gasten te ontvangen.

MAAK KENNIS MET ONZE FEESTLOCATIE IN DEN BOSCH OF VUGHT

Wil je kennismaken met onze feestlocatie in Den Bosch – Vught? Ben je benieuwd hoe wij jouw trouwfeest of familiefeest kunnen verzorgen? Kom dan eens langs bij De Pure Keuken om de sfeer te proeven.
De Pure Keuken is via verschillende uitvalswegen goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Neem contact met ons op en laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden voor feesten en partijen. Wij ontvangen je graag!

BIJZONDERE FEESTLOCATIE

De Pure Keuken staat voor een unieke feestlocatie in Den Bosch – Vught. Dat begint met de ruimte die wij bieden: een combinatie van eetkamer, feestzaal en kookstudio, die zorgt voor een bijzonder warme sfeer. Daarnaast zorgen wij er graag voor dat je je welkom voelt bij ons.
Zo ontvangen wij jou en je gasten met een bruisend glas en een hapje. Bij mooi weer ontvangen we je op ons terras met zicht op enkele rijksmonumenten en zelfs een groot grasveld voor de kinderen.

Vervolgens zorgen we ervoor dat jouw feest tot in de kleinste details aan je wensen voldoet. Of je nu komt voor een bruiloft, familiefeest of receptie, we leggen je volledig in de watten!

FEESTZAAL HUREN VOOR JE RECEPTIE OF FEEST?

Een feest vieren of receptie organiseren in onze feestzaal betekent puur genieten. Onze stijlvolle eetkamer kun je naar wens inrichten met statafels of lange eettafels, waardoor je iedere gewenste indeling creëert.

Onze gastvrijheid proef je bovendien in alles. Van onze deskundige chefkoks tot de ‘zingende bediening’: ons team staat voor je klaar.
Heb je speciale wensen voor je feest of receptie? Aarzel niet om ze met ons te bespreken. Wij zijn je graag van dienst.

FAMILIEFEEST IN DEN BOSCH OF VUGHT?

Ook voor een familiefeest biedt De Pure Keuken een uitstekende feestlocatie. Wij werken vanuit de visie dat samen koken en eten mensen dichter bij elkaar brengt.

Combineer je feest met een kookworkshop of kies voor samen lunchen en/of dineren. Hoe je je familiefeest ook invult, bij De Pure Keuken is genieten gegarandeerd.

DE FEESTLOCATIE VOOR JE BRUILOFT

Ben je op zoek naar een feestlocatie in Den Bosch – Vught om jouw trouwfeest op een unieke manier te vieren? Bij De Pure Keuken nemen we je graag alle zorgen uit handen, zodat je samen met je gasten volledig kan genieten van jouw speciale dag.

Op basis van jouw wensen toveren we onze informele eetkamer voor je om tot de perfecte trouwlocatie. Samen zorgen wij voor een onvergetelijke dag, waarbij gezelligheid, lekker eten en heerlijke wijnen centraal staan. Desgewenst kunnen je gasten op je bruiloft genieten van onze vers bereide hapjes of een lekkere lunch of diner, gemaakt van pure, eerlijke en kwalitatief goede producten. De bijpassende wijnen maken het helemaal compleet.

De Pure Keuken | Vught