Ons verhaal

De Pure Keuken Vught/Den Bosch: Puur genieten

De Pure Keuken Vught/Den Bosch biedt een breed scala aan mogelijkheden op het snijvlak van koken, ontspannen en vergaderen. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere kookworkshops, vergaderingen, teambuilding, trainingen, familiefeesten en intieme bruiloften. Bij alles wat wij doen, is ons streven te komen tot de kern van koken. Die ligt volgens onze visie enerzijds in het samen koken en anderzijds in het koken met goede, eerlijke producten. Koken verbind, het brengt mensen dichter bij elkaar. Die verbinding, in combinatie met de kwaliteit van onze keuken, vormt de essentie van onze bedrijfsvoering.

GASTVRIJHEID À LA DE PURE KEUKEN VUGHT/DEN BOSCH

Versgemalen koffie, mooie wijnen, een warm welkom… Bij De Pure Keuken is puur genieten onze missie. Wij creëren graag een gastvrije omgeving, waarin we eerlijke gerechten koken en deze gezamenlijk eten. Onze kwaliteit en gastvrijheid proeft u in alles: of het nu in onze overheerlijke olijfolie is of in de informele sfeer die wij neerzetten.

ONZE PURE KEUKEN

In onze keuken blijven wij zo dicht mogelijk bij het product. De basis van onze keuken wordt dan ook gevormd door kwalitatief hoogwaardige ingrediënten, waar het kan uit de streek. Op een eenvoudige, eerlijke en goede manier iets moois op tafel zetten: dat is waar De Pure Keuken voor staat.

ONZE MENSEN

Maar de basis van onze keuken wordt ook gevormd door u als onze gast. Daarom doen wij er alles aan om u in de watten te leggen. En we zorgen ervoor dat uw kostbare tijd goed besteed wordt. Door u goed te begeleiden en écht wat te leren, door u te inspireren, te enthousiasmeren en te motiveren. Om dat te kunnen bereiken, beschikken onze mensen over de juiste opleidingen en een ruime ervaring in binnen- en buitenland. We hebben een uitgebreide, gespecialiseerde productkennis en brengen deze graag aan u over. En we beschikken over een flinke dosis enthousiasme en liefde voor het vak.

ONZE LOCATIE

De Pure Keuken is gevestigd in Vught/Den Bosch, aan de Reutsedijk 4. Onze locatie is goed bereikbaar vanaf de snelweg, biedt ruimschoots parkeergelegenheid en biedt de mogelijkheid om te vergaderen. In de keuken kunnen 30 personen koken en in de eetkamer kunnen ruim 80 gasten aanschuiven. In de zomer is het goed toeven op onze terrassen en in onze kruidenbakken kunt u zelf verse kruiden plukken. Kortom: puur genieten! Wilt u meer weten over De Pure Keuken of eens een kijkje bij ons komen nemen? Neem contact met ons, we vertellen u graag meer!

De Pure Keuken | Vught